Η ιστορία μας

To Onar Hotel & Suites γεννήθηκε χάρη στην αυθεντική αγάπη της Δέσποινας και του Αντώνη για την ξεχωριστή Τήνο. Η συγκλονιστική θέα από τα ορειβατικά μονοπάτια, τα ορεινά τοπία που κόβουν την ανάσα, τα μοναδικής φυσικής ομορφιάς παραδοσιακά Κυκλαδίτικα χωρία που μαγεύουν, η ενέργεια της θάλασσας,  το χαμόγελο, ο αυθεντικός τρόπος ζωής και η επιθυμία τους να μοιραστούν όλα τα μυστικά του νησιού, τους ενέπνευσαν να χτίσουν το 2009 ένα «Ονειρεμένο» σπίτι για να υποδέχονται όλους τους φιλοξενούμενους τους σαν φίλους.

Αξιοποιώντας την εμπειρία της Δέσποινας στο χώρο της μόδας, των νέων τάσεων και του design και του Αντώνη στην κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, δούλεψαν με αφοσίωση δημιουργώντας ένα παραδοσιακό κόσμημα στην καρδία της Τήνου. Ένα κρυμμένο παράδεισο που ξεδιπλώνεται μόλις ο ταξιδιώτης περάσει την είσοδο.

Ανακαινισμένο το 2019, πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονες ανέσεις και  εκλεπτυσμένη αισθητική, λίγα βήματα από την καρδιά της Τήνου και 400 μόλις μέτρα από το λιμάνι, αποτελεί ένα ιδανικό ορμητήριο με άμεση πρόσβασή στις παραλίες, τα ρομαντικά παραδοσιακά χωριά και τα αξιοθέατα του τόπου.

Όποια και αν είναι η επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες σας, απολαύστε τη μαγευτική ανατολή στις βεράντες μας,  χαλαρώστε στην πισίνα και αφεθείτε στους ρυθμούς του νησιού.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με σπιτικό πρωινό φτιαγμένο με το μεράκι της Δέσποινας που είναι η οικοδέσποινα και η «ψυχή» του Onar Hotel & Suites. Είναι ο άνθρωπος θα σας καλωσορίσει και θα σας ξεναγήσει στους χώρους του καταλύματος.

Μαζί με τον Αντώνη θα μοιραστούν τις ιστορίες τους και τα μυστικά για να γνωρίσετε τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού, θα σας προσφέρουν  κάθε δυνατή βοήθεια στη διάρκεια της παραμονής σας και θα σας αποχαιρετίσουν σαν φίλοι με ένα ζεστό χαμόγελο κλείνοντας μια όμορφη ανάμνηση και μια γλυκιά προσδοκία.

Να επιστρέψετε σύντομα…

[MHR_Weather]