Η ασφάλεια σας προτεραιότητα μας!

Η ασφάλεια σας προτεραιότητα μας!

Η ασφάλεια των επισκεπτών και των μελών της ομάδας μας, αποτελούσε πάντα – και τώρα ακόμα περισσότερο – τη βασική μας προτεραιότητα. Στόχος μας είναι οι επισκέπτες να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς όταν μένουν κοντά μας, όπως όταν βρίσκονται «στο δικό τους σπίτι».

Με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης, ακολουθούμε σχολαστικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες της Ελληνικής Υγειονομικής Αρχής, που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την υγεία του προσωπικού και των φιλοξενουμένων μας.

Η αρχιτεκτονική διαμόρφωση του Onar Hotel & Suites, με ανοιχτούς διαδρόμους πρόσβασης στα δωμάτια και ανοιχτό χώρο πρωινού, εξασφαλίζει την κοινωνική απόσταση και είναι ιδανική για την αποφυγή συγχρωτισμού.

Το προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο, ακολουθεί  όλα τα ισχύοντα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας και χρησιμοποιεί μέσα ατομικής προστασίας, ακολουθώντας τους τοπικούς και εθνικούς κανονισμούς.

Τα όρια πληρότητας στην πισίνα και στο εστιατόριο πρωινού, διαμορφώνονται
ακολουθώντας τις ισχύουσες διατάξεις.

Απολυμαντικά, προστατευτικές μάσκες προσώπου και γάντια είναι διαθέσιμα στους επισκέπτες μας.

ΠΡΩΙΝΟ

Ο χώρος του πρωινού λειτουργεί σύμφωνα με το ισχύων νομοθετικό πλαίσιο και όλοι οι κανόνες  τηρούνται αυστηρά.

Όλοι οι χειριστές τροφίμων είναι εκπαιδευμένοι ώστε να εφαρμόζουν τις πρακτικές ασφαλούς προετοιμασίας, παρασκευής και διαχείρισης τροφίμων. Παράλληλα διενεργούνται ανεξάρτητοι και τακτικοί έλεγχοι ώστε διαπιστώνεται ότι κάθε στιγμή, ακολουθούνται τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Τακτικός καθαρισμός και συχνή απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Χρήση εγκεκριμένων και αποτελεσματικών προϊόντων καθαρισμού.

Σταθμοί απολύμανσης χεριών έχουν τοποθετηθεί σε εμφανή σημεία στο κατάλυμα.

Πλύσιμο και απολύμανση όλων των λευκών ειδών, σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες.

Προσαρμογή της ώρας άφιξης και αναχώρησης (άφιξη από 15:00 και αναχώρηση πριν τις 11.00), προκειμένου να ολοκληρώνεται σχολαστικός  καθαρισμός, απολύμανση και φυσικός αερισμός κάθε δωματίου, κατά τις ώρες που μεσολαβούν μεταξύ των διαμονών των επισκεπτών.

Παρέχεται δυνατότητα τροποποίησης ή ακύρωσης των υπηρεσιών καθαριότητας δωματίου,  κατά την διάρκεια της  διαμονής σας. Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε υπηρεσίες καθαριότητας, παρακαλείστε όπως μας ενημερώσετε κατά την άφιξη σας.

Τακτικός έλεγχος εφαρμογής των πρότυπων ασφαλείας που αφορούν στην πισίνα και τα επίπεδα χλωρίωσης του νερού. Συχνός καθαρισμός του χώρου γύρω από την πισίνα.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα υψηλά πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας, ώστε η διαμονή των πελατών μας να συνεχίσει να είναι στο σύνολό της μια μοναδική και ξέγνοιαστη εμπειρία!

[MHR_Weather]